Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Ανάρτηση 2ης παράτασης του χρόνου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών που θα συγκροτήσουν την Ομάδα Εμπειρογνωμόνων Φραγμάτων (ΟΕΦ)

Ανακοινώσεις Ενημέρωση Πολιτών

Ανάρτηση 2ης παράτασης του χρόνου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών, σε συγκεκριμένες ειδικότητες, που θα συγκροτήσουν την Ομάδα Εμπειρογνωμόνων Φραγμάτων (ΟΕΦ) στα πλαίσια της λειτουργίας της Διοικητικής Αρχής Φραγμάτων (ΔΑΦ) και των συνοδών εγγράφων αυτής.

ΣΧΕΤ. :

(α) Η υπ. αριθ. 195570/ΔΑΦ/07-10-2024 2η Παράταση του χρόνου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών που θα συγκροτήσουν την Ομάδα Εμπειρογνωμόνων Φραγμάτων (ΟΕΦ) σε συγκεκριμένες ειδικότητες, στο πλαίσιο λειτουργίας της Διοικητικής Αρχής Φραγμάτων (ΔΑΦ).

Έχοντας υπόψη το παραπάνω σχετικό έγγραφο μας, με το οποίο δίνεται 2η παράταση στον χρόνο υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών, σε συγκεκριμένες ειδικότητες, που θα συγκροτήσουν την Ομάδα Εμπειρογνωμόνων Φραγμάτων (ΟΕΦ) στα πλαίσια της λειτουργίας της Διοικητικής Αρχής Φραγμάτων ( ΔΑΦ) μέχρι και τις 16-12-2024, σας παρακαλούμε για την ανάρτησή του, με τα συνοδά της έγγραφα, στην ηλεκτρονική σελίδα σας, προκειμένου να ενημερωθούν τα ενδιαφερόμενα μέλη σας.

Επισυνάπτονται και τα συνοδά έγγραφα, ήτοι:

Υπόδειγμα Αίτησης για υποβολή υποψηφιότητας για ΟΕΦ (docx),

Υπόδειγμα Πίνακα Εργασιακής Εμπειρίας σχετικής με Φράγματα (docx)

Η Ανοικτή Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών που θα συγκροτήσουν την Ομάδα Εμπειρογνωμόνων Φραγμάτων (ΟΕΦ) στο πλαίσιο της λειτουργίας της Διοικητικής Αρχής Φραγμάτων (ΔΑΦ) (pdf)

Στο εν λόγω έγγραφο 2ης παράτασης αναφέρεται ρητά ότι οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθούν έως και 16-12-2024, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email: daf@ggde.gr).

Ανάρτηση 2ης παράτασης του χρόνου εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών που θα συγκροτήσουν την Ομάδα Εμπειρογνωμόνων Φραγμάτων (ΟΕΦ)